Rustikální televizní stolek KINGA G

Rustikální televizní stolek KINGA G je stylový sektorový nábytek v rustikálním duchu do obývacího pokoje, ložnice i jídelny, který je oblíbený všemi milovníky klasického dřevěného nábytku.



Rustikální televizní stolek KINGA G  je vyrobena z dubového masivu (přední části), MDF desky (horní a spodní deska). Boční desky jsou vyrobeny z lamina.


3 - 6 týdnů
Kód: PYKKINRTVG
12 180 Kč
Kategorie: Obývací pokoje
Kód produktu: PYKKINRTVG
Výška: 50 cm
Hloubka: 50 cm
Šířka: 165 cm
Materiál: dubový masiv/lamino/MDF
Dodáváno: v celku

Rustikální televizní stolek KINGA G.


Rustikální televizní stolek KINGA G z kolekce rustikálního nábytku KINGA je otevřeným tv stolkem se spoustou odkládacího prostoru pro DVD přehrávač i jiné různé dekorace. Díky šířce tohoto TV stolku nemusíte kupovat celou obývací stěnu. Televizní stolek můžete kombinovat s dalším nábytkem z kolekce KINGA a sestavit si tak stylový nábytek do obývacího pokoje.

TV stolek stojí na ozdobně vyžezávaném podstavci, který je stejně jako horní deska vyroben z lakované MDF, boky stolku jsou z lamina, přední část je zhotovena z dubového masivu.


Rustikální televizní stolek KINGA  patří do kolekce nábytku KINGA, kde kromě komod můžete také najít postel, vitríny skříně....



Dekorace nejsou součástí stolku.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: