Závěsné houpací křeslo Havanna fuego

Závěsné houpací křeslo Havanna fuego je ideálním křeslem pro vaši dokonalou pohodu. Spojuje komfort s kvalitním provedením a elegantním vzhledem.


Závěsné houpací křeslo Havanna fuego je tím správným rozhodnutím, pokud vás láká vůně dálek a exotiky. Tak si sedněte a nechte se unášet romantikou a vzrušením.

1 týden
Kód: AMZ-AZ-2020240
1 649 Kč
Kategorie: MÍSTNOSTI
Kód produktu: AMZ-AZ-2020240
Hmotnost: 2
3 kg: 19
Materiál: bavlna/polyester
Nosnost: 120 kg

Závěsné křeslo Havanna fuego je zhotoveno z vlákna EllTex, které je odolnější proti opotřebení i povětrnostním podmínkám, přesto si ale uchovává všechny vlastnosti stoprocentní bavlny, tedy měkkost, hebkost i prodyšnost. Při výrobě jsme sjednotili tuto pevnou tkaninu zpevněnou na krajích obroubením se splétanými provazy, které tvoří na krajích křesla závěsná oka navlečená na rozpěrnou tyč. Mohutná buková tyč o průměru 40 mm je navržena a vyrobena tak, aby se závěsné šňůry, sedací plochy ani horní úvaz nemohly sesunout doprostřed tyče a ohrozit tak bezpečnost použití.


Závěsné křeslo Havanna fuego poskytne dostatek komfortu všem dospělým, ale může se stát i oblíbeným koutkem pro děti. Tvar sedací plochy je uchycen pouze jednou tyčí a umožňuje tak sedícím zaujmout různé pozice.


Závěsné křeslo Havanna fuego potřebuje pro zavěšení pouze jediný bod. Dodáváme jej v účelném obalu s popruhem přes rameno. Vhodnými stojany pro toto křeslo jsou: Atlas, Luna a Palmera.


K montáži doporučujeme tyto upevňovací prvky.


Rozměr sedací části: cca 150 x 120 cm
Rozměr zavěšeného křesla: h. 50 cm, š.110 cm, v. 160 cm
Nosnost: cca 120 kg
Hmotnost: cca 2,3 kg
Materiál: EllTex - 55% bavlna, 45%polyester


Polštáře ani stojan nejsou součástí balení.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: